0

Program

L-V: 09:00 - 17:00

Email

vanzari@absorbanti-industriali.ro

Alegera unui kit de intervenție rapidă în funcție de tipul deversării

Știm cu toții că depozitarea incorectă și / sau gestionarea defectuoasă a lichidelor pot avea consecințe foarte importante asupra mediului înconjurător, sănătății, siguranței și productivității companiei. Când se produce o scurgere, trebuie să fii sigur că tu și personalul tău știți cum să răspundeți rapid și în mod corespunzător.


Nu toate deversările sunt aceleași și de aceea vă oferim o gamă largă de tipuri de absorbanți industriali care să se potrivească cu o gamă largă de aplicații în diferite domenii și pentru protejarea mediului înconjurător.

Pentru deversările de petrol pe apă sau pe uscat care se întâmplă în timpul unor precipitații sunt cel mai bine tratate/absorbite cu ajutorul produselor pentru ulei care resping apa, dar absorb petrolul vărsat. Aceste produse sunt colorate în culori albe pentru a face mai ușor să vedem când produsul funcționează și este saturat cu lichid.

Deversările/scurgerile de substanțe chimice sau lichide periculoase, despre care nu sunteți siguri, trebuie tratate/absorbite cu produse din gama noastră de absorbante chimice, care sunt colorate cu culoarea galbenă, făcându-le foarte vizibile și ușor de identificat cu o deversare/scurgere periculoasa.

Pentru “uz general” în jurul instalațiilor și mașinilor în care este probabil să folosiți uleiuri, lichide de răcire, lichide de tăiere, produse pe bază de apă, apă și solvenți ușori, gama noastră de absorbanți industriali de întreținere este perfectă pentru utilizarea proactivă. Acestea conțin fibre speciale care absorb și previn zi de zi scurgerile, picăturile și petele apărute în zonele de producție. Au culoarea gri pentru a se amesteca în mediul de lucru și pentru a nu le face foarte vizibile. 


Alegerea unui kit de intervenție rapidă poate fi dificilă.

Răspunde la următoarele întrebări pentru a vedea ce produs ți se potrivește: 


• Kitul de scurgere trebuie să fie mobil, static sau ușor de transportat?

• Ce dimensiune de kit/capacitate de absorbție aveți nevoie pentru o anumită zonă?

• De ce capacitate de absorbție aveți cu adevărat nevoie? 

• Știați că ar trebui să dotați cu kit-uri zonele cu potențial risc de deversări/scurgeri și de asemenea și în alte locuri din spațiul de producție?


Contactnează-ne pentru mai multe detalii și produse: www.absorbanti-industriali.ro