0

Program

L-V: 09:00 - 17:00

Email

vanzari@absorbanti-industriali.ro

Absorbanti industriali


Afiseaza filtre

Absorbantii industriali sunt impartiti in 3 categorii principale: Uz general (culoare gri), Only Oil (culoare alba) si Substante chimice (culoare galbena). Culorile sunt universal valabile la toti producatorii de absorbanti si acest cod de culori a fost adoptat la nivel mondial pentru a face mai usoara recunoasterea produselor folosite.

Producatori:
Schoeller Industries - producator german de renume mondial de absorbanti industriali, produce si distribuie o gama foarte variata de la lavete, role si kituri de urgenta. Cel mai bun raport pret/calitate.
Happy-End CZ - producator si distribuitor de absorbanti industriali. De asemenea portofoliul lor include si peste 350 de alte produse destinate protejarii mediului.
AirBank IT - unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si materiale destinate protejarii mediului inconjurator si prevenirii si preventiei pagubelor produse de inundatii si alte calamitati.
Sontara AT - cel mai mare producator european de servetele si hartie industriala. Produsele lor se folosesc cu succes in industria auto, service-uri auto si alte domenii unde calitatea si curatenia suntcerinte obligatorii

Nu sunt produse în această categorie.