0

Program

L-V: 09:00 - 17:00

Email

vanzari@absorbanti-industriali.ro

Despre noi

Compania Eco Industry Solutions SRL s-a înfințat în luna februarie a anului 2017, fiind o societate cu capital privat românesc, având sediul societății în Târgu Mureș, jud. Mureș și brandul sub care se identifică societatea este Spill Techonology Solutions România.

Gama de produse comercializate:

Absorbanti industriali – „De acum e mai usor sa previi un accident!”

Încă de la începutul activității societatea noastra a mizat pe calitatea produselor și servicilor oferite. Astfel că, distribuim la nivel național cea mai largă gamă de produse destinate prevenirii contaminării mediului, produse ai celor mai mari producători și furnizori europeni (Happy End-Cehia, Lubetech-UK, Fosse Liquitrol – UK, JustRite USA, etc). Oferta noastră conține peste 800 de produse destinate tuturor domeniilor de activitate, industria chimică, industria alimentară, industria petrolieră, a gazelor naturale, sănătate și mediu.Propunem produse de top pentru scurgeri accidentale de uleiuri, hidrocarburi, acizi, substanțe chimice, combustibili, lubrifianți, oferim soluții pentru orice domeniu. Baraje absorbante, laveteabsorbante, granule cu absorbție ridicată, absorbanți ecologici biodegradabili, reactivi naturali, kit-uri de intervenție rapidă și prevenție. Ne străduim să furnizăm cele mai bune materiale pentru a proteja afacerea dumneavoastră şi mediul înconjurător și de a îmbunătăți încontinuu propria noastră responsabilitate pentru a proteja mediul înconjurător și pentru generațiile viitoare. Produsele noastre ajută şi protejează domeniul industrial de scurgeri de lichide de toate tipurile şi de posibile contaminări ale mediului înconjurător cu substanţe dăunătoare acestuia. Produsele noastre sunt foarte uşor de folosit, dar dacă aveţi nevoie de produsele noastre pentru certificarea ISO14001, implementarea unui program de către EMS (Environmental Management System), Lubetech în colaborare cu compania noastră vă oferă tot suportul şi ajutorul prin echipe specializate, de la întocmirea documentelor necesare până la munca fizică, totul pentru a reduce riscul poluării mediului înconjurător. Lubetech în colaborare cu Eco Industry Solutions vă oferă întreg suportul necesar de la o simplă „plimbare” până la o inspecţie riguroasă pentru a îndeplinii toate standardele impuse de ISO 14001 EMS si PPG (Enviroment Agency issued Pollution Prevention Guidelines).

Absorbanti Industriali

Oferta noastră conține peste 800 de produse destinate tuturor domeniilor de activitate, industria chimică, industria alimentară, industria petrolieră, a gazelor naturale, sănătate și mediu.Propunem produse de top pentru scurgeri accidentale de uleiuri, hidrocarburi, acizi, substanțe chimice, combustibili, lubrifianți, oferim soluții pentru orice domeniu. Baraje absorbante, laveteabsorbante, granule cu absorbție ridicată, absorbanți ecologici biodegradabili, reactivi naturali, kit-uri de intervenție rapidă și prevenție. Ne străduim să furnizăm cele mai bune materiale pentru a proteja afacerea dumneavoastră şi mediul înconjurător și de a îmbunătăți încontinuu propria noastră responsabilitate pentru a proteja mediul înconjurător și pentru generațiile viitoare. Produsele noastre ajută şi protejează domeniul industrial de scurgeri de lichide de toate tipurile şi de posibile contaminări ale mediului înconjurător cu substanţe dăunătoare acestuia.

Produse Industriale pentru protejarea mediului înconjurător

De asemenea, societatea comercială comercializează: cuve de retentie a lichidelor, platforme anti-scurgere, rezervoare pentru ulei uzat, recipienți pentru substanțe periculoase și dulapuri ignifuge pentru stocarea substanțelor chimice.

Odată cu dezvoltarea societății, protofoliul de furnizori a crescut și din dorința satisfacerii nevoilor pieței de echipamente industriale, portofoliul de produse al companiei a crescut până la aproximativ 1800 de produse din domeniul industrial. Noile produse promovate de companie sunt aparate de sudură, furtunuri industriale, kit-uri de reabilitare conducte, ciocane de foraj, sape de foraj, automatizarea sudării și debitării, instrumente de măsură, produse pentru managementul deșeurilor și reciclarea lor și grupuri electrogene.

Calitățile brandului Spill Technology Solutions România

Inovație - un cuvânt care definește ceea ce facem. Ceea ce înseamnă o gândire proaspătă, evaluare și gândire în afara normelor pentru a oferi noi produse Lubetech și Happy-End, noi metode și noi beneficii pentru clienți, oferind, metode mai curate, mai eficiente și rentabile, totul pentru a vă oferii un mediu de lucru mai sigur și mai curat.

Tehnologie de ultimă oră - pentru a maximiza performanța și economia, siguranța și fiabilitatea; Tehnologie pentru a minimiza costurile și timpul. Laboratoarele Lubetech și Happy-End lucrează din greu pentru a concepe noi soluții tehnice și produse de care beneficiaza atât afacerea clienților cât şi mediul înconjurător.

Suportul tehnic - și consilierea pentru toți clienții vine ca si un standard obligatoriu. Rezultatul? Suport și sprijin care stabilește un nou standard ridicat. La noi, standardele nu coboară şi suntem mândri să spunem că angajaţii noştri fac faţă oricărei provocări.

Comercializarea produselor oferite de noi se face doar on-line, fără magazin de prezentare, promovarea produselor se face în principal prin web-site-urile noastre de prezentare: www.intacteco.ro, www.absorbanti-industriali.ro

Furnizorii nostrii:

Colaboram si beneficiem de sprijinul celor mai mari producatori de echipamente de protectie a muncii si absorbanti industriali, a caror produse va invitam sa le achizitionati de pe site-ul nostru. Cand spunem cei mai mari mentionam: 3M, Pportwest, Cerva, Sirsafety, Dassy, RSG, Tempex, JSP, Airbank, Lubetech, Tilsatec, Molinel, Canis, Drager, Euronova, Happy End, Vapo, JustRite, Morandini Contenitori etc.

Printre cei mai importanți clienții ai companiei noastre sunt:

Pioneer Hi-Bred Sseeds Agro; Lingemann Beschaffungs Systeme; Strabag Srl; Stimpex SA; ElectroMagnetica SA; Hidroconstrucția S.A., CarpaCement SRL, Bogart SA, UCM Reșița, CFR Călători, Arcelor Mittal, AFI Palace Cotroceni, GrupServiciiPetroliere, Grup Feroviar Român, TransGaz, AzoMures SA, PetroSantander, OMV Group, Petrom Romania, CPL Concordia SRL, SAIPEM SA, și mulți alții